Běh o pohár starosty

29. září 2022

Dne 21. 9. 2022 se vybraní žáci osmých a devátých ročníků zúčastnili Běhu o pohár starosty. Soutěžilo se v několika věkových kategoriích na různě dlouhých tratích. Nutno zmínit, že trasa byla v terénu a měla výrazné stoupání.

Velkého úspěchu se naše škola dočkala v kategorii mladších dívek na 600 m, kde naše žačky získaly hned dvě medaile.: Pro první místo si doběhla Iva Bartošovská (8.A) s časem 2:06 min. a hned za ní Eliška Grunová (8.A) v čase 2:20 min.

Velmi dobře se dařilo dívkám ve starší kategorii na 600 m, a to Gabriele Pelcové (9.A) a Ladě Štarhové (9.B). Gabča získala krásné 2. místo s časem 2:07 a Lada uzavřela stupně vítězů s celkovým časem 2:34.

Další úspěch v silně obsazené kategorii běh na 900m měl těsně na dosah Ondřej Urbánek (9.B), který nakonec skončil na krásném 4. místě se ztrátou 3 sec. za bronzovým závodníkem.

Kromě běžecké soutěže měli žáci možnost si vyzkoušet nově vybudovaný skatepark na skateboardu nebo koloběžce. To vše za přítomnosti zkušených instruktorů a závodníků. Medailistům gratulujeme a všem zúčastněným děkujeme za vzornou reprezentaci školy.

Zpět