Výlet devátých tříd

29. června 2022

 

Odjezdem do Březové u Třebíče, jednoho z největších zážitkových parků v České republice, jsme si konečně splnili sen o třídenním školním výletě.

Zážitkem byl už jen samotný příjezd do parku, kdy se v údolí řeky Římovky z ničeho nic rozprostřely věžičky lanového centra a strašidelného hradu, které připomínaly Bradavice z Harryho Pottera. Kouzlit nás tam bohužel nenaučili, zato jsme si užili spoustu zábavy.

Brzy se nás ujal jeden ze dvou instruktorů, který nás provázel po celou dobu pobytu. Dostali jsme plánek s aktivitami a nutno dodat, že program jsme měli opravdu nabitý. Jedna aktivita střídala druhou. Vyzkoušeli jsme si většinu z toho, co park nabízí. Horolezeckou stěnu, skok do prázdna, sjezd po laně do vody, rafty, střelbu z luku, airsoft, lanové centrum, strašidelný hrad, skákání na bublině, koupání v bazénu a volejbalový turnaj. Kromě toho nás čekaly i další aktivity, kdy jsme dostali pracovní list s otázkami, které jsme měli splnit do 30 minut.

Ubytování probíhalo v dřevěných chatkách po 3 až 5 žácích. Jídlo jsme měli  5x denně a bylo výtečné. Počasí nám přálo. Celé tři dny byla nádherná slunečná obloha.

Výlet jsme si moc užili, vyzkoušeli jsme si mnoho nových aktivit a odjeli nadšení.

žáci 9.A a 9.B

Zpět