Výlet šestých tříd do Lanového centra PROUD na Lesné

29. září 2022

V pátek 19. 9. ráno jsme měli sraz před školou s paní učitelkou. Vyrazili jsme do lanového centra. Za celý den jsme toho zažili spoustu, ale nejvíce mě bavilo Arrow Game. Všichni jsme dostali luk, rozdělili nás na dvě skupinky a zavřeli nás do takové oplocené louky, kde byly všude dřevěné bedny. Každá skupinka šla na jednu stranu. Na písknutí jsme se rozběhli doprostřed, kde byly šípy s molitanovými špičkami. A potom už se začalo střílet. Já jsem hned ze začátku trefila dva lidi. Brzy jsem ale vypadla ze hry i já. Naštěstí to ostatní z naší skupinky zvládli a my jsme vyhráli. Moc mě to bavilo.

Při lezení jsme si museli pomáhat a mít helmu. Líbilo se mi, že jsme skoro všichni překonaly naše hranice.

Mě se nejvíc líbilo Arrow Game. Je to hra, kdy se po sobě střílí šípy. Moc mě to bavilo a hlavně, když jsem někoho zasáhla. Určitě bych si to ráda zopakovala.

Lanové centrum bylo super. Lezli jsme hrozně vysoko a skákali dolů. Naštěstí jsme byli jištěni. Překonal jsem se a skočil dolů. Byl to skvělý zážitek. Doporučuji!

Mě nejvíce bavila Arrow Game, protože to bylo něco nového a mohli jsme střílet po spolužácích. Byla to zábava. Skoro celá třída tam chtěla zůstat a hrát dál. Nejvíce mě tady bavilo ochraňovat určitou osobu.

V pátek jsme jeli se školou do lanového centra. Nejvíc se mi tam líbilo lezení přes takovou pavoučí síť. Doufám, že tam ještě někdy pojedeme.

Mně se to prostě moc líbilo. Užila jsem si celý den!

Zpět